Crònica d'un cap de setmana

El cap de setmana no pot haver anat millor. Dissabte vam aconseguir més de 2.500 euros a Oló i diumenge més de 1.000 a l'Imagina't. La gent va respondre molt be i vam donar a conèixer la realitat de Costa d'Ivori a moltes persones que no sabien què està passant allà.

El dissabte 25 a Oló (Bages) vam poder arribar a tot el poble a través de la seva ràdio i del concert del vespre. Al matí la gent del programa Parlem amb va oferir els seus micròfons per parlar tranquilament de la guerra de Costa d'Ivori i de la tasca que la St. Camille està duent a terme en aquests moments.
Al vespre més de dues-centes cinquanta persones es van trobar al centre recreatiu per gaudir d'un triple concert organitzat pel grup Konan. El Lluis Pinyot i la Tremenda Banda va fer ballar els asistents amb ritmes africans; i els grups locals KontrataK i Fun Stuff van tancar la nit amb lletres reivindicatives al so d'ska.
El diumenge 26 la recaptació de de Manresa es va destinar a la St. Camille. El públic va omplir de gom a gom de les dues sessions de l'obra Diplo de l'Estenedor Teatre de Titelles, fins i tot va haver gent que es va quedar fora. Aima va explicar al públic el per què de l'excepcionalitat de la sessió, on els diners de les entrades anaven a parar a Costa d'Ivori.
Durant tot el cap de setmana vam estar venent unes postals fetes per Roser Rojas. Moltes gràcies per haver fet un dibuix tan maco...

portada de documents